Mooi glanzend, handelbaar, pluisvrij en gezond haar..

Klinkt dit goed? Maak dan gauw een afspraak voor een “Keratine behandeling”!

Wat is Keratine?

Keratine is een lichaamseigen eiwit (aminozuur) die onder meer in het haar, de nagels, de huid en tanden zit. Op natuurlijkerwijze maar ook door invloeden van buitenaf (klimaat, föhnen/tangen, verven, etc.) verliest het haar de lichaamseigen keratine, waardoor het haar veroudert. De keratine-eiwit (in tegenstelling tot de keratine in de huid) wordt niet meer door het lichaam aangevoerd/toegevoegd.

En nu even in Jip en Janneke taal aub…. 

Wij leggen het vaak uit aan de klant dat je de keratine moet zien als de voegen van een huis. Zodra deze voegen weg zijn zullen de stenen niet stabiel staan en zal het huis instorten. Zo moet je het ook zien met de keratine behandeling. Wij voegen de “voegen” weer terug in haar zodat het haar sterker is, minder vatbaar is voor stoffen van buitenaf, handelbaar, en minder pluizig en droog.

De behandeling

De behandeling bestaat uit vele verschillende stappen. Wij plannen 3 uur de tijd voor je uit, alleen kan dit altijd veranderen. Mocht je bijvoorbeeld niet veel haar hebben dan zijn wij minder lang bezig dan iemand met veel haar.

Wij gebruiken de producten van Keratin Therapy Lisse Design.

Door op de foto te klikken kom je bij een filmpje die laat zien hoe wij te werk gaan.

Kosten

De kosten beginnen vanaf 190 euro en kunnen oplopen tot 210 euro. Dit omdat het per persoon verschilt hoeveel product wij moeten gebruiken. Maar for in return krijg je prachtig mooi haar en geven wij je ook een keratine shampoo en conditioner erbij zodat je de keratine thuis kan blijven aanvullen.

Voorbeeld

Deze mevrouw had last van weerbarstig haar doordat ze net moeder is geworden. Bij bijna elke vrouw is het zo dat het haar loslaat zodra ze bevallen is of als ze stopt met borstvoeding geven. En juist daarom had haar haar een flinke boost nodig. En zoals je ziet, is dit ook top gelukt!

Misvattingen.

  • Het haar wordt er stijl van. – “Nee wij gebruiken alleen de producten die je in Nederland mag gebruiken* en dit verzorgt het haar maar maakt het niet stijl”
  • Na 3/4 maanden wordt valt m’n haar uit. – “Zeker niet! Je gaat na deze maanden alleen merken dat het haar weer gaat pluizen of droger gaat aanvoelen.
  • Je mag deze behandeling maar 1 keer per jaar doen omdat het niet heel goed voor het haar is. – Ik kan deze misvatting eigenlijk beter bovenaan zetten.. Deze behandeling is juist super goed voor het haar! Het is de meeste sterke verzorgende behandeling voor het haar. Dit kan je rustig elk half jaar laten doen.

 

* formaldehyde is een gas die gebruikt wordt voor een Braziliaanse Keratine behandeling. Dit is verboden in de Europese Unie en Canada.