Team

Simone

Simone

In 12 jaar tijd heb ik veel ervaring op gedaan in verschillende salon. Wat ik in die tijd heb geleerd is dat beleving enorm belangrijk is voor uw me-time. Ik vind persoonlijk de complete behandelingen het leukst om te doen. Je kan samen met de klant echt een stempel drukken op het totale plaatje. Of dit nou met alle toeters en bellen is, of dat je voor een simpele look gaat. Als de klant blij is, ben ik dat ook!

Pauline

Pauline

Jou ontvangen in een gezellige salon waar ik jouw haar mooi mag gaan maken, dat is iets wat ik zo leuk vindt aan mijn vak. Gezellig kletsen, maar vooral jou haar mooi maken. Mijn passie ligt bij het knippen van heren en van dames lang/half lang/kort, highlights/verven en kinderen knippen.

Sophie

Sophie

Mijn passie is om het beste in jou naar boven te halen, dit doe ik door een mooi kapsel te creëren waardoor jij zelfverzekerd en met een goed gevoel de deur uit gaat! Ik word ontzettend happy van mooi haar maken en jou een relaxte en fijne tijd bieden in de salon, ik hoop je snel te zien!

Naomi

Naomi

Het belangrijkste in mijn vak is aandacht voor de klant, een luisterend oor zijn. Samen kijken wat ik voor jou kan betekenen. Met een gezellig gesprek en een tijd om tot rust te komen, tot je met een goed gevoel de salon weer verlaat. Zo hoop ik jou te mogen helpen. Tot snel in de salon!

Jacqueline

Jacqueline

Your hair is the crown you never take off & dat is echt zo! Het is mijn doel om jou te laten stralen door mooi haar te maken wat echt bij jou past. Laat je heerlijk in de watten leggen terwijl we samen op onderzoek uit gaan om bij jou het mooiste haar te creeëren. Geniet van je me time & ik zorg ervoor dat jij met prachtig haar de deur uit gaat. Ik kan niet wachten om je te verwelkomen in mijn stoel ♡

Scroll to top