Wavy Hair

Een vorm van permanent die tegenwoordig erg populair is, staat bekend als "textuurbehandeling" of "beachy waves". Deze techniek is geïnspireerd op de natuurlijke golven en textuur van strandhaar en creëert een meer subtiele en natuurlijke look dan de traditionele permanent.

In tegenstelling tot de traditionele permanent, waarbij strakke krullen worden gecreëerd, richt de moderne textuur behandeling zich op het creëren van zachte, losse golven en textuur in het haar. Het doel is om het haar er natuurlijk en moeiteloos golvend uit te laten zien, alsof je net van het strand komt. Of het kan zorgen voor een volumineuzere korte coupe.

Textuur behandelingen maken vaak gebruik van mildere en minder schadelijke formules dan de traditionele permanent. Ze kunnen gebruik maken van nieuwe chemische samenstellingen die het haar minder beschadigen en de natuurlijke textuur van het haar respecteren. Bovendien kunnen sommige textuur behandelingen tijdelijk zijn en na een paar maanden uit het haar verdwijnen, waardoor er minder uitgroei is en meer flexibiliteit in styling.

Het proces van een moderne textuur behandeling kan variëren, maar het omvat meestal het aanbrengen van een speciale formule op het haar om de gewenste textuur en golven te creëren. Vervolgens wordt het haar gevormd en gestyled met behulp van verschillende technieken, zoals het gebruik van krultangen, speciale rollers of vlecht technieken. Het resultaat is een natuurlijke, nonchalante look met golven en textuur die langdurig kan aanhouden.

Het is belangrijk op te merken dat de resultaten van een textuur behandeling kunnen variëren, afhankelijk van het haartype, de conditie en de oorspronkelijke textuur van het haar. We geven graag advies om te beoordelen of een textuur behandelingen voor jou de juiste optie is.

Scroll to top