Door de jaren heen merk je dat je haar brozer,fijner en doffer eruit kan gaan zien. Ook kan je ineens last krijgen van een droge of gevoelige hoofdhuid. Herken je dit? En maak je je zorgen om de veroudering van je haar? Don’t worry!! Er is een oplossing!

Dat er voor je gezicht allerlei anti-aging producten zijn is algemeen bekend. Maar dat het er voor je haar ook is , weet nog niet iedereen. Kérastase Chronologiste biedt een volledige anti-aging behandeling voor thuis. De luxueuze producten zorgen voor herstel en bescherming van het haar en de hoofdhuid en geven dof haar glans.

Vooraf aan de ontwikkeling van de Chronologiste producten stelde Kérastase zes dimensies van haarveroudering vast:

Droge hoofdhuid: uit zich in schilferige, dode huid, irritatie en ruwheid

Gevoelige hoofdhuid: uit zich in pijn, jeuk, roodheid en kwetsbaarheid

Losse hoofdhuid: uit zich in een gebrek aan elasticiteit, en het ontstaan van rimpels

Dof haar: uit zich in gebrek aan glans

Broos haar: uit zich in droog, beschadigd haar en haarbreuk

Fijn haar: uit zich in plat, slap haar met gebrek aan volume

Al deze verschijnselen kunnen voorkomen of verholpen worden met behulp van de juiste anti-aging behandeling. Aan het gebruik van anti-aging producten is geen vaste leeftijd verbonden maar wist je dat vrouwen gemiddeld op de leeftijd van 26 jaar hun eerste anti-verouderingsproduct aanschaffen? Dit in tegenstelling tot een gemiddelde leeftijd van 47 jaar bij de vorige generatie! Belangrijk om te weten is dat anti-aging producten ook preventief te gebruiken zijn, op deze manier kun je de verschijnselen van ouder wordend haar voorkomen.

Wat is de Chronologiste routine?

De Kérastase Chronologiste lijn bevat producten voor een complete haarroutine. Wil je de volledige, meest effectieve anti-aging behandeling doen, dan start je met de Pré-Cleanse Régénérant. Deze pre-shampoo zorgt voor een diepe reiniging van de hoofdhuid en de haaraanzet. Ook verwijdert dit product schilfers en ontstopt het de poriën. Vervolgens gebruik je de Bain Régénérant, deze revitaliserende shampoo geeft body en hydratatie aan het haar en verwijdert onzuiverheden van de hoofdhuid en het haar. Daarnaast geeft de shampoo het haar glans en kracht. Om extra zachtheid en glans toe te voegen, gebruik je de Masque Intense Régénérant. Dit revitaliserende masker voegt langdurig vocht toe. De volgende fase in de Chronologiste routine is het activeren van het haar en de hoofdhuid met het Serum Universel. Dit essentiële parelserum geeft body aan de haaraanzet en versterkt de hoofdhuid en het haar. Het hydrateert de hoofdhuid en biedt intense voeding voor het haar. Hierna kan je het haar beschermen tegen hitte door middel van de Thermique Régénérant. Deze hittebeschermer is ideaal als je je haar wilt föhnen of stylen met hete tools. Ook biedt de beschermer tot maar liefst 24u lang bescherming tegen kroes en verfijnt het de haarstructuur. Om de Chronologiste routine af te sluiten gebruik je de Huile de Parfum. Dit is een combinatie tussen een haarolie en parfum. De parfumolie vermindert breuk en geeft het haar kracht en zorgt tevens voor een frisse geur van theeroos, pioenroos en magnolia. De volledige routine is een luxueuze ervaring en is daarnaast een ideale vorm van selfcare. Omdat ieders haar andere behoeften heeft, kan je natuurlijk ook je eigen ideale routine samenstellen met enkele van de producten uit de Chronologiste lijn.

Wat maakt Kérastase Chronologiste zo speciaal?

Tijdens de ontwikkeling van de Chronologiste lijn heeft Kérastase inspiratie gehaald uit succesvolle skincare producten. Zo zijn de belangrijkste ingrediënten van de haarverzorgingslijn reeds razend populair in huidverzorgingsproducten. Allereerst wordt hyaluronzuur gebruikt voor de Chronologiste producten. Hyaluronzuur maakt de haarvezel sterker, hierdoor ontstaat een voller effect. Daarnaast draagt het bij aan de hydratatie van het haar. Een tweede ingrediënt is vitamine E, dit fungeert als een soort schild rondom het haar dankzij de antioxiderende eigenschappen. Vitamine E voorkomt schade door UV, vervuiling en vrije radicalen. Het derde belangrijke ingrediënt is abyssine. Dit speciale ingrediënt is afkomstig uit de stille oceaan en stimuleert en revitaliseert de haarvezel. Kérastase gebruikt dus enkel de meest effectieve en kwalitatieve ingrediënten voor deze bijzondere productlijn.

Wist je dat…?

Chronologiste le croffet technique een behandeling is die wij ook in de salon gebruiken? Het masker in combinatie met de geconcentreerde parels maakt het een fantastische verzorging voor alle haartypes van de hoofdhuid tot de punten. 

De verjongende Chronologiste producten bestellen

De producten van de Kérastase Chronologiste lijn zijn perfect geschikt voor iedereen die op zoek is naar luxueuze producten die haarveroudering tegengaan. De volledige routine van exceptionele producten voelt aan als een rustgevende salonervaring. De producten hebben een revitaliserend effect op de hoofdhuid en het haar ziet er direct voller en glanzender dan ooit uit. Alle producten uit de Kérastase Chronologiste lijn vind je hier bij Hairworldshop.nl Bestel ze vandaag nog en verwen jezelf met deze verzorgende, verjongende behandeling!