CURLS, CURLS, CURLS!

Excuse me, Your hair is blocking my view.; Honey…. My hair is the view..

Het feit dat er voor krullend haar specifieke producten worden ontwikkeld , zegt al dat krullend haar “anders” is dan bijvoorbeeld steil haar. De structuur is ook anders en ook de problemen die je ervaart zijn anders en dus heb je andere verzorging en styling nodig.

Waarom zijn krullen anders?

Krullend haar is van nature vaak vochtarm en heeft dus meer hydratatie nodig dan bijvoorbeeld steil haar. De producten die specifiek ontwikkeld zijn voor krullen bevatten vaak ook meer hydraterende bestanddelen dan andere producten. Mensen met krullend haar hebben vaak de wens dat het haar luchtig, minder pluizig en veerkrachtig is, ook hiermee wordt rekening gehouden in de producten die specifiek ontwikkeld zijn voor krullend haar. Problemen die vaak voorkomen met krullend haar is dat het haar frizzy, pluizig is of dat het droog aanvoelt.

Watch out for Killer waves of Pretty Curls!

Hou er rekening mee dat krullen en waves verschillende verzorgings- en voedingsbehoeften hebben. De hoeveelheid verzorging en voeding per type krul is verschillend, teveel en niet aangepaste verzorging kan ervoor zorgen dat de krul zijn definitie en veerkracht verliest.

Hoe reinig en verzorg je je krullen het best?

Als je krullen hebt, wil je je haar niet te vaak wassen, dit maakt dat je krullen vaak nog droger aanvoelen. Maar als je het dan wast wil je natuurlijk wel dat het je haar goed reinigt en hydrateert. De Hydrate me wash shampoo van Kevin Murphy zit vol met antioxidanten die het haar een mooie en gezonde glans geven en het haar beschermt tegen verdere uitdrogingen. Het bevat zijden dat voor zacht en gevoed haar zorgt. De Australische vrucht Kakadu Plum bevat vitamine C die de flexibiliteit van het haar bevordert. Gebruik dit in combinatie met de Hydrate.Me.Rinse Conditioner van Kevin Murphy om de ultieme hydratatie te krijgen. De conditioner bevat sleutelbloem die vocht in het haar trekt waardoor het diep gehydrateerd wordt. En om de ultieme verzorging aan je krullen te geven gebruik je de Hydrate.Me.Masque .

Styling voor Curls And Waves!

Voor het stylen van krullen kan je het beste producten gebruiken die wat vetter zijn en kneedbaar. Krullen kunnen na het wassen pluizig worden dus een vetter product helpt de krullen weer definitie te geven. Kevin Murphy heeft een aantal producten die voor Curls en Waves gebruikt kunnen worden! Bijvoorbeeld Motion.Lotion van Kevin Murphy. Motion.Lotion is een anti-frizz en krul-activerende absorberende lotion. Omdat de lotion gewichtloos en absorberend is, is het ook een ideale lotion voor fijn haar. Voor een stylings product dat gecombineerd is met een treatment kan je het beste kiezen voor de Killer.Curls van Kevin Murphy. Voor medium tot grof, krullend of golvend haar zorgt deze anti-frizz leave-in crème voor gedefinieerd haar. De lotion geeft stevigheid en elasticiteit aan de krul waardoor je de hele dag rondloopt met fabulous curly hair.