NEXXT WEEK IS HET COLOR WEEK!

Deze week even geen uitleg alleen over een product maar een fantastische actie binnen onze salon!

Tussen 8 t/m 12 September krijg je OF 20% korting op een toner/ColorPaint van ZOE-T OF een gratis Color shampoo van ZOE-T

DE VERSCHILLENDE KEUZES!

TONERS

De “Toners” van ZOE-T zorgen voor een prachtige glans, een mooie gloed en een houdbaarheid van 8 weken/32 wasbeurten.**

Toners kunnen we op verschillende manieren toepassen. We gebruiken een toner om het kleurkarakter van jouw haar te beïnvloeden. Vind jij bijvoorbeeld je haar te geel, dan kunnen wij dit afzwakken door een toner te gebruiken. Maar heb jij je uitgroei gekleurd en wil je je punten even opgefrist hebben dan is dit ook al mogelijk.

* *Let op , dit is per haar structuur verschillend. Indien het haar erg poreus is (bijvoorbeeld) zal de kleur sneller vervagen.

COLORPAINT MASKER

ColorPaint Masker van ZOE-T is een prachtige uitkomst als je je haar tijdelijk wilt kleuren en verzorgen tegelijk. Dit is dus echt iets tijdelijks maar ontzettend leuk als je je haar een keer een leuke kleur wilt geven maar nooit gedurfd hebt! Of misschien heb je van je zelf al een prachtige koperen kleur maar mag het nog wel feller! Er zijn vele opties! En dat terwijl je haar ook direct een boost krijgt!

 

Lijkt je dit wel wat? Bel ons dan gauw en maak een afspraak!

033-465 0642

(Tussen 8 t/m 12 September krijg je OF 20% korting op een toner/ColorPaint van ZOE-T OF een gratis Color shampoo van ZOE-T)

(De gratis shampoo is ook alleen te krijgen indien je een toner of colorpaint behandeling hebt geboekt.)