Ojee! is het alweer zaterdag?! Ik ben dus zo in de war met de dagen.. Heb jij daar ook last van? Maar, ik ben gelukkig nog op tijd voor de wekelijkse blog. Pfiew!

Ondanks dat wij zelf besloten hebben om voor jullie gezondheid en die van ons te kiezen, heeft de overheid ons nog lang in spanning gehouden. Pas sinds afgelopen week is het echt een officieel besluit geworden van de overheid dat alle kapsalons, nagelstylistes en alle andere salons in de beautybranche moesten sluiten. Dit tot in iedergeval 6 april. (Hopelijk niet langer!)

Nog steeds zijn we achter de schermen druk bezig om alles draaiende te houden. Zo heeft Janike een super leuk ‘How to’  filmpje gemaakt!

https://www.facebook.com/Nexxthouseofhair/videos/2568265210055960/

Zo leuk om dit nu thuis te gaan oefenen!

Ook gaan onze verfpakketten nog steeds door!  De pakketten worden volledig op maat gemaakt. Ga alsjeblieft niet naar de drogist om daar een pakje verf te kopen!!!!! Dit is nog altijd slechte kwaliteit en het zorgt ervoor dat wij straks een enorme klus hebben om alles weer aan te passen. Dus mail snel naar info@nexxt.nl

Een quote waar ik volledig in geloof is : Als haarstylist ben je nooit uitgeleerd. En omdat naar een cursus gaan nu niet mogelijk is , heeft o.a. Redken hier wat op bedacht. Zij zijn live op Instagram gegaan en hebben hun stylisten ons nieuwe tips en tricks geleerd vanuit huis.

Gelukkig hoeven wij niet stil te staan in deze periode! Zijn wij allemaal overigens ook niet zo goed in haha!

Succes met het krullen en vergeet je niet de juiste producten ervoor de gebruiken?!

Verkrijgbaar bij

Tot volgende week!