En toen moesten we een keuze maken… een keuze die we nooit hadden verwacht te moeten maken.

Corona houdt ons allemaal bezig en de gezondheid van onze gasten en die van ons zelf staat natuurlijk op nummer 1. Dit is dan ook de reden dat we hebben moeten kiezen voor wat voor ons de beste beslissing leek.. De salon sluiten voor in ieder geval 3 weken. Het voelt heel raar, maar wel het beste voor nu!

Aan het begin was ik nog behoorlijk sceptisch.. ach het is maar een griepje. Maar nu denk ik daar echt wel even anders over. We moeten het met z’n allen echt serieus nemen!

Maar wat betekend dit voor ons? Dit betekend dat wij er alles aan moeten doen om jullie alsnog van dienst te zijn natuurlijk!

Achter de schermen zijn wij druk bezig om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken.

Dit doen wij bijvoorbeeld door een persoonlijk verfpakket samen te stellen. Je kunt kiezen tussen een volledige uitgroei of de kleurservice. In het pakket  zit naast een persoonlijk berichtje,de afgewogen verf met developer in, een kapmantel, bakje en kwast, handdoek en proefjes shampoo .

Bij interesse zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer : 033-4650642. Indien de kleur nog bepaald moet worden is dit ook mogelijk. Wij maken dan graag een afspraak met je.

Vergeet onze webshop ook niet voor al je overige producten! Want naast al die rollen wc papier heb je toch ook echt shampoo , conditioner of je favo wax nodig!

Houd ook onze socials in de gaten voor verdere ontwikkelingen binnen de salon!

We keep you updated!! 

Bij vragen kunt u ons bereiken op onze normale telefoonnummer : 033-4650642 of mailen naar info@nexxt.nl