Corona virus hier , Corona virus daar… We hebben het nergens anders mee over.

Ook niet zo gek natuurlijk omdat het de hele wereld over gaat. Zijn jullie ook al boodschappen aan het inslaan? Vergeet dan ook niet even langs ons te gaan. Het zal je maar gebeuren… zit je dan.. een aantal weken thuis.. je mag nergens heen en je shampoo is net op! PANIEK!! 😉

En nu je toch zoveel thuis zit , mag je jezelf natuurlijk ook wel even extra verwennen. Wees lief voor jezelf en vooral voor je lichaam. Wij hebben naast heerlijke haar producten ook top producten voor je lichaam. En hygiëne staat natuurlijk nu op nummer 1!

Moroccanoil Body. 

Denk hierbij aan douche gel, body butter,serum, handcrème en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Laten we beginnen met de Shower gel .

De Showergel van Moroccanoil is een grote fles van 250 ml en bevat een zachte parfumgeur die je niet snel zal tegen staan.  Moroccanoil staat bekend om zijn hydraterende werking zonder direct je haar of huid vet te maken. Het zorgt ervoor dat het vochtbalans goed op pijl gehouden word en het aanvult waar nodig. Op deze manier word de huid hersteld in zijn elasticiteit en textuur.

Gebruik hiernaast de Body buff , een luxe bodyscrub met als formule antioxidantenrijke arganolie, sesam olie , cacao- en sheabutter. Deze zullen er voor zorgen dat de huid langdurig gehydrateerd zal blijven.

Droog jezelf af en pak je nieuwe favo product de Body Butter. Een luxe body crème die het lichaam intens hydrateert ,voedt en wat extra’s biedt voor de droge delen van het lichaam. De Body butter trekt snel in dus geen last van een langdurige vette of plakkerige huid.

En heb je met deze dagen last van droge handen, gebruik dan de Handcrème van Moroccanoil. De crème bevat een ideale mix van ingrediënten zoals; arganolie, avocado-olie, mangoboter en sheaboter.

Nogmaals wees lief voor jezelf, wees lief voor een ander en denk aan je hygiëne en laten we zorgen dat dat vervelende Coronavirus verbannen wordt!