Hi!

Zijn jullie ook zo vrolijk nu dat het EINDELIJK minder gaat regenen en dat we lekker Vitamine D kunnen opslurpen?

Ik merk altijd dat ik zo intens gelukkig word van de zon. Het lijkt echt alsof  alles veel mooier en leuker is! Maar goed, laten we gauw gaan naar de topic van deze week!

 

SCHOONMAAK ALLERT!

Alle gasten die hier komen zullen het al wel gezien hebben. Wij hebben geen gewone handdoeken en gooien de doekjes altijd gelijk weg.

Nu hoor ik je denken, huh handdoeken die je weggooit? Jup! De handdoekjes waar ik het over heb heten: Scrummi handdoeken.

Scrummi is gemaakt van 100% biologisch afbreekbare houtvezels en neemt 15x meer vocht op dan een normale handdoek. En hoe fijn,nooit meer wassen, drogen en opvouwen van handdoeken. Ze zijn zo ready to go!

Het is voor ons de perfecte oplossing geweest voor de hygiëne en om al die stapels, en daar bedoel ik mee echt stapels, handdoeken de deur uit te doen. Het koste voor ons veel tijd en geld.. en zeg nou eerlijk wie vind het leuk om de was te doen? Dat was niet alleen ons voordeel.. het is ook nog eens beter voor het milieu! Bij de gedachte dat een handdoek veel bacteriën bevat en je dat probleem verhelpt door de Scrummi handdoeken, kan ik al niet meer zonder.

De handdoekjes zijn perfect om in een kapsalon te gebruiken. Maar naast de handdoekjes heeft Scrummi ook kleine doekjes. Dit kan je bijvoorbeeld ook perfect thuis gebruiken. Denk aan je aanrecht , altijd die vaatdoekjes die vol met bacteriën zitten . Je gebruikt ze telkens weer opnieuw en smeert dus elke keer weer dezelfde bacteriën over je aanrecht heen.

En voor de schoonheidsspecialisten onder ons zijn er ook kussenslopen voor je behandeltafel en washandjes voor het insmeren van oliën.

Wij bij Nexxt house of hair zijn al begonnen met de revolutie en raden je aan om dat ook te doen.. want je doet er niet alleen zelf je voordeel mee, maar ook het milieu. We merkte wel dat je de handdoeken net wat anders gebruikt dan anders, de volledige uitleg kan je in de video hierboven zien. 😊

Doe er ook je voordeel mee en wil je hier meer over weten kijk dan op Scrummi.nl

 

Hier nog even de veelgestelde vragen:

Hoe gebruik ik de Scrummi handdoeken? 

Scrummi handdoeken zijn sterk absoberend en daarom gebruik je 1 handdoek per klant.

Waar zijn Scrummi handdoeken van gemaakt?

Alle handdoeken zijn 100% bleek vrij en volledig biologisch afbreekbaar. De houtvezels die zich in de handdoeken bevinden komen uit gecertificeerde duurzame beheerde bossen.

Hoe snel breekt een Scrummi handdoek zich af? 

Binnen 8 tot 12 weken word het biologisch afgebroken tot compost.

Dus zeg maar dag tegen je vieze handdoeken, adios tegen de wasmachine, en hello SCRUMMI!!

GO SCRUMMI, GO SCRUMMI!

Tot volgende week!