MANNEN! DEZE IS VOOR JULLIE!

Binnen de kapperswereld zijn voornamelijk de vrouwen die de grote behandelingen nemen/krijgen. Maar mannen vinden het toch ook echt wel fijn om even in de watten gelegd te worden.

Daarom zijn wij gaan nadenken wat wij de man nou als extra service kunnen bieden. Maar don’t worry, de prijzen gaan niet omhoog. Het enige wat omhoog gaat is de service en het ontspanningsniveau binnen Nexxt!

Maar wat gaan we doen dan?

Als je bij ons in de kappersstoel komt dan gaan wij net zoals altijd eerst bespreken wat er mag gebeuren. Hierna word het haar gewassen en krijg je een heerlijke hoofdmassage. Wij gebruiken de shampoo en conditioner van American Crew.

Dan gaan we weer terug naar de stoel en dan kan de knipbeurt beginnen!

Nu hoor ik je denken… huh maar dit was al zo toch? Ja klopt, maar let op hier komt het!

Zodra het haar mooi geknipt is , blijven er altijd losse haartjes achter. Loop met ons mee en we wassen het even voor je uit. We begeleiden je weer terug naar de stoel en dan maken we een warme handdoek. Deze warme handdoek leggen we in je nek terwijl we het haar drogen en stylen. Zodra de handdoek afgekoeld is,verwijderen we deze en brengen wij de Shave cream/gel aan van American Crew. De warme handdoek zorgt ervoor dat de poriën open gaan staan zodat wij strakker op de huid kunnen scheren en zo de huid ook niet kunnen beschadigen.

Dit klinkt best ontspannen toch?

Dus mannen? Zien we jullie snel?

XX