Onze eerste blog! Wel even wennen natuurlijk , waar ga je dan over schrijven?… Laat ik beginnen met vertellen wie deze blog schrijft!

Mijn naam is Dayhna 27 jaar, trotse moeder en al zo’n 10 jaar werkzaam in het kappersvak. Ik ben sinds november 2019 werkzaam als haarstyliste bij Nexxt house of Hair. Social media is iets wat mij veel bezig houd in mijn privé leven, dus waarom niet ook voor het werk?! Elke week zal ik jullie meenemen in het leven van een haarstyliste. Ik zal jullie niet gaan vervelen met allerlei technische verhalen maar juist met leuke weetjes, how to’s, de nieuwste producten en trends!

Pak lekker een glas drinken erbij en lees verder!

De eigenaren van Nexxt house of hair zijn Jan en Barbara. Jan en Barbara hebben naast de salon ook nog een webshop in luxe haarproducten. De website kan je vinden op: www.hairworldshop.nl Hoe handig voor ons, maar ook voor jou! Zo heb je een ruime keuze uit verschillende luxe haarproducten voor elk haartypen of haarkleur.
Om nou alle producten op te noemen is een beetje overdreven en teveel, dus daarom zal ik elke week een product uit de kast pakken en daar meer over vertellen! Deze blog houd ik nog even als introductie maar vanaf volgende week begin ik voor het echie!

Ik ga dan beginnen met ons eigen merk. Hoe leuk is het dat wij de enige zijn in heel Nederland die dit product gebruiken en verkopen! Helemaal vanuit het zonnige Valencia presenteer ik u (volgende week dan) ZOE-T!!

Lees je volgende week weer verder?
Adios!
xxx. Dayhna

Hairworldshop logo