LET ME TELL YOU ABOUT KÉRASTASE ELIXIR ULTIME!!

Voor veel mensen klinkt het heel spannend als ik aangeef een olie in het haar te willen aanbrengen. Maak je het haar niet vet? Ik heb al snel vet haar! Of, wordt m’n haar daar niet heel zwaar van?

Maar wist je dat er voor elk type haar een soort olie is?

Fijn haar.

Als ik denk aan Europees haar dan is dat vaak fijn, sluik en soms ook pluizig. Is dit het geval,dan snap ik volkomen dat je niet staat te springen voor een olie. Je denkt al gauw dat het je haar vet en slap maakt. Maar zelfs voor fijn haar is er een speciale olie.

Elixir Ultime Huile Legere.

In dit prachtige product zit camila ,argaan, en amla. En vooral dit laatste zorgt ervoor dat het haar een gezonde glans met een sensuele gladheid krijgt op een luchtige manier. Deze spray zorgt gelijk voor body en volume in het haar!

Gekleurd  haar. 

Dit is 1 van mijn favoriete producten ! Een olie, specifiek voor gekleurd haar. Door de vitamine E wordt het gekleurde haar gevoed van binnenuit, geeft het haar glans en geeft je haar een heerlijke geur. En dit is niet zomaar een geur!! Nee, dit is “Mademoiselle” van Chanel!

Elixir ultime l’huile rose

Heat-addicted haar en krullend haar.

. Heat-addicted haar droogt snel uit vanwege de warmte van de styletang of de föhn. En krullend haar heeft uit zichzelf al snel een droge structuur. Daarom heeft deze soorten haar extra veel voeding nodig. Deze olie is speciaal gemaakt voor bijna alle haarstructuren. Dus hiermee schiet je eigenlijk altijd raak.

Elixir Ultime Original Multi Use

4 Soorten oliën in 1!

Pracaxiolie; afkomstig uit het amazonegebied, geroemd om haar rijke, verzorgende eigenschappen

Arganolie; afkomstig uit Marokko, arganolie is 1 van de meest bekende oliën ter wereld. Erkend om haar voedende eigenschappen

Maisolie; wordt in Centraal-Amerika en Oost-Europa gewonnen uit maiskiemen. Een legendarische olie voor Kerastase; dit werd gebruikt in het eerste haarmasker van Kerastase.

Cameliaolie; afkomstig uit de Cameliabloemen in Centraal-en Oost-Azie. Luxueus en heerlijk geurend.

Shampoo en Conditioner. 

Kérastase Elixir ultime heeft ook een heerlijke shampoo,conditioner en masker in hun assortiment .Geschikt voor elk haartype, verzwaard het haar niet en geeft het haar een prachtige glans.

Shampoo Le Bain Elixir Ultime.

Elixir Ultime Fondant Conditioner.

Elixir Ultime Hair Mask.

Zoals je dus begrijpt is dit een lijn wat voor praktisch elk type haar geschikt is! Voor verdere tips of adviezen kom gerust bij ons langs in de salon. Wij helpen je graag!

Tot volgende week! XX