-

Het team

Pauline

Pauline

Topstylist

Jou ontvangen in een gezellige salon waar ik jouw haar mooi mag gaan maken, dat is iets wat ik zo leuk vindt aan mijn vak. Gezellig kletsen, maar vooral jou haar mooi maken. Mijn passie ligt bij het knippen van heren en van dames lang/half lang/kort, highlights/verven en kinderen knippen.

Simone

Simone

Salonmanager en Topstylist

In 12 jaar tijd heb ik veel ervaring op gedaan in verschillende salon. Wat ik in die tijd heb geleerd is dat beleving enorm belangrijk is voor uw me-time. Ik vind persoonlijk de complete behandelingen het leukst om te doen. Je kan samen met de klant echt een stempel drukken op het totale plaatje. Of dit nou met alle toeters en bellen is, of dat je voor een simpele look gaat. Als de klant blij is, ben ik dat ook!

Gwendie

Gwendie

Hairstylist

Kapster zijn is altijd al mijn droom geweest als klein meisje en nu is die droom waargemaakt. De mooiste creaties maken en mensen blij de deur uit laten gaan is het beste gevoel dat er is. Highlights en balayage vind ik één van de leukste dingen om te doen. Je kan er zoveel kanten mee op en zoveel verschillende creaties maken. Dat is toch wel het leukste aan het vak; de creativiteit.

Sophie

Sophie

Hairstylist

Mijn passie is om het beste in jou naar boven te halen, dit doe ik door een mooi kapsel te creëren waardoor jij zelfverzekerd en met een goed gevoel de deur uit gaat! Ik word ontzettend happy van mooi haar maken en jou een relaxte en fijne tijd bieden in de salon, ik hoop je snel te zien!

Nikki

Nikki

Topstylist/marketingmedewerker

Na een aantal jaar werkzaam geweest te zijn als hairstylist heb ik er voor gekozen om een andere weg in te slaan, als marketing medewerker bij Hairworldshop. Ik ben dus nog steeds elke dag bezig met haar en uiterlijke verzorging, iets waar ik dol op ben! Jullie zullen mij af en toe voorbij zien komen in de salon! Ik vind het namelijk nog steeds super leuk om met haar bezig te zijn en spring hier en daar bij als het nodig is.