Team Nexxt

Team Nexxt bestaat uit (top)stylisten en kleurspecialisten welke u een goede kijk op hairstyling en
make-up willen meegeven. Wat past het beste bij uw lifestyle, wat wilt u uitstralen? Wij halen het
beste in u naar voren en benadrukken uw natuurlijke schoonheid.

 

Edith

Edith

Eigenaar & Hairstylist

Al meer dan 16 jaar geef ik leiding aan het team van Nexxt. Ik ben gespecialiseerd in de mooie kniptechnieken van Sassoon, hiervoor heb ik de opleiding gevolgd bij Sassoon Academy in Londen. U zult mij niet altijd in de salon zien omdat ik het grootste deel van mijn tijd achter de schermen besteed. Wel kunt u mij bereiken via info@nexxt.nl. Voor vragen kunt u terecht bij mijn zoon Dennis die wel dagelijks te vinden is in de Salon.

Dennis

Dennis

Mede eigenaar & Hairstylist

Ik ben momenteel 3 jaar werkzaam bij Nexxt, en ik ben sinds Januari 2016 mede eigenaar geworden van deze mooie & professionele salon. Ik heb mezelf de afgelopen jaren gespecialiseerd in het knippen & stylen van heren. Verder zie ik het maken van mooie kleuringen meer als een kunst dan als een vak en voer ik dat met uiterste precisie uit. U zult mij dagelijks in de salon kunnen vinden, en tevens kunt u mij ook bereiken via info@nexxt.nl Ik hoop u graag in de salon te ontmoeten.

Stephanie

Stephanie

Salon manager & Hairstylist

Ik heb hier vrijwel snel mijn uitdaging gevonden van creatief werken en omgaan met haar, mooi coupes & kleuren maken. Elk aangepast op de wensen & type klant. Zodat een coupe handgemaakt past bij die persoon, iedereen is anders elk haar is anders en dat maakt mijn vak speciaal en creatief. We volgen maandelijks tot wekelijks training op hoog niveau zowel intern in de salon als extern bij de leveranciers. Mijn werkdagen zijn; Dinsdag, Woensdag (tot 14:00), Donderdag (tot 17:00), Vrijdag (tot 17:00) & Zaterdag. Ik zie u graag in de salon.

Manon

Manon

Hairstylist

Ik werk al vanaf mijn 15e in salons, maar heb als hairstylist nu 8 jaar ervaring. Ik vind bij Nexxt House of Hair nieuwe uitdagingen om op hoger niveau ons mooie vak te beheersen, door middel van wekelijkse trainingen zowel intern als extern. Mijn werkdagen zijn: Woensdag, Donderdagmiddag/avond, Vrijdag & Zaterdag. Tot snel!

Corina

Corina

Junior Hairstylist & Hostess

Ik ben nu ruim een jaar klaar met mijn opleiding, schoonheidsspecialiste ben ik al jaren maar ik wilde meer variatie. Ik volgde een externe opleiding bij B academy op woensdag & donderdag. Ik ben hoofdzakelijk op vrijdag & zaterdag aanwezig. Nu beheers alle kleurtechnieken, en wat betreft de kniptechnieken ben ik nog vol enthousiasme aan het trainen. Wellicht ontmoet ik u bij het inzetten van uw kleuring! Ik heb een klein hondje (Denzel) die ik regelmatig meebreng. Hij zal u blij verwelkomen of lekker liggen slapen op zijn plekje.